mobilna verzija Mobilni TP
varna prihodnostDOMOV kontaktKONTAKT o nasO NAS zemljevid straniZEMLJEVID STRANI
Že 37 bralcev je ZA! Kaj pa Vi? Naročite se na prejemanje brezplačnih e-novic.
 
slovenski jezik
english language
štipendije 2011Danes je in samo še prihajajočega seminarja.
nagradno vprašanje
Izobraževalno - informacijska brezplačna spletna rubrika
koristnoKORISTNO
 
priložnostPriložnost podjetjePodjetje izdelkiIzdelki izobraževanjeIzobraževanje poslovni načrtPoslovni načrt karieraKariera
štipendije v sloveniji
  Domov » Koristno » Center za socialno delo » Štipendije štipendije
sklad za štipendije
štipendije, koristno

Štipendije

 
 

Kako lahko pridem do štipendije ? Kakšna štipendija mi pripada? Na kratko...

štipendije 2012
 
Študent ali dijak, ki se je odločil nadaljevati šolanje in bi rad pridobil denarna sredstva se lahko prijavi na razpis za različne štipendije. Na hitro Vam bomo poizkušali obrazložiti, kaj je štipandija in kako lahko pridete do nje, ter seveda najprej kdo sploh je upravičen do prejemanja štipendije.

Vsekakor bi vsakemu dijaku ali študentu najprej priporočal, da najprej zares dobro premisli, kaj bi sploh rad študiral in kaj bi v življenjuu rad počel. Vedno več in več je ljudi, ki so se izšilali in kasneje opravljajo delo, ki si ga niti najmanj niso želeli opravljati. Je to to kar iščete? Če bi radi bili avtomehanik in Vam svetujejo, da je avtomehanikov že preveč Vam lahko mirne vesti povem, da lahko kadarkoli uspete kot mehanik. Pridobite izobrazbo, ki je predpogoj za opravljanje dela, vendar ne pozabite že s prvim dnem, ko prestopite vrata šole iskati opcije in možnosti, ki Vas bodo pripeljale do cilja, ki ste si ga zadali. Že v prvem letniku poizkusite narediti čimveč, da boste že v času študija opravljali delo za katerega se šolate in boste tako na trgu dela iskani. Nihče namreč ne potrebuje ljudi, polih teorije in pameti. Že s prvi dnevom se skušajte počutiti, kot oseba, ki išče delo in razmišljajte, kaj se na trgu išče in kaj lahko Vi ponudite... Ponujati je namreč potrebno to, kaj ljudje iščejo. Če kot avtomehanik vidite opcijo, da lahko zaslužite z obnavljanjem enega starodobnika na mesec in ob tem uživate in dobro zaslužite počnite ravno to. Vedno je namreč moč dobiti ljudi, ki imajo denar, vendar je predpogoj, da ste v tem kar opravljate profesionalni... Torej če veste kaj bi radi počeli, potem si oglejte opcije za pridobitev štipendije in zagotovo se bo našla kakšna štipendija tudi za Vas. Štipedniranje pripada vsakemu, ki izpolnjuje določene pogoje, torej zakaj ne preverite tudi svojih pogojev in so prijavite na razpis.

Če poznate kakšne dobre opcije pa nam lahko pošljete e-pošto na koristno@timski-posel.si in Vaš predlog bomo zagotovo objavili, če bo primeren. V naprej se Vam zahvaljujemo v imenu ekipe in vseh uporabnikov spletne strani.

Želim se vrniti nazaj na ⇒štipendije, center za socialno delo Center za socialno delo
 
 
 
Iskane besede vpišite v iskalnik in prihranite čas za iskanje (npr. osebna rast)
Google
www timski posel
 
 
 
za štipendije Republiška štipendija
štipendiranjeRepubliške štipendije na hitro.
štipendije, republiška štipendijaPojdi na ⇒ Republiška štipendija
 
 
 
  varna prihodnost Domov priložnost Priložnost podjetje Podjetje izdelki Izdelki izobraževanje Izobraževanje poslovni načrt Poslovni načrt kariera Kariera koristno Koristno spletni portal Spletni portal forum - timski posel Forum kontakt Kontakt o nas O nas pogosta vprašanja Pogosta vprašanja  
Priložnost za 21.stoletje - možnost ustvarjanja pasivnih dohodkov
facebook wordpress twitter google picasa youtube
Valid CSS! Vse pravice pridržane © 2006 - 2012. elektronska poštaPišite nam, če imate vprašanja.
Vsebine ne smete objavljati drugje na spletu brez dovoljenja (rubrika Koristno se lahko natisne za domačo uporabo).
Avtorske pravice in izdelava: Dejan Skrinjar
Valid XHTML 1.0 Transitional
štipendije vloga vloga za štipendijo odobritev štipendije nakazilo štipendije štipendijo razpis štipendij